Veiligheid met nieuwe opslag containers

opslag containers

Slotopslag containers

Voor onze middelbare school hadden wij opslag containers nodig. Wij doen namelijk regelmatig experimenten met stoffen die niet zomaar in een reguliere kast kunnen staan. Mijn directeur heeft mij toen gevraagd op zoek te gaan naar iets om deze dingen in te zetten. Er waren wel een aantal eisen die hij eraan stelde. De prijs maakte niet uit, maar het moest vooral erg veilig zijn en goed op slot kunnen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de leerlingen toegang konden krijgen tot de inhoud. Zelf weet ik precies om welke stoffen het gaat, omdat ik scheikunde leraar ben hier. Via via kreeg ik een bedrijf te horen waar ik nog wel eens kon gaan slagen en met hen heb ik dan ook direct contact opgenomen. Hier werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen.

Advies

Na het telefoongesprek wist ik precies welke opslag containers wij nodig hadden en hoeveel dit ging kosten. Toen dit werd goedgekeurd heb ik deze meteen besteld. De levertijd was een stuk korter dan verwacht, wat natuurlijk altijd prettig is. Mocht jij nu ook voor jouw onderneming op zoek zijn naar zoiets, dan zou ik jou aanraden om contact op te nemen met Denios door even te bellen.