De nieuwe Vatpomp is nu verkrijgbaar

Op een zondagmorgen kwam ik erachter dat de Vatpomp het niet meer doet. Dit meldde ik netjes bij mijn baas. Alleen was hij er niet zo blij mee. Dit probleem gaat namelijk weer geld kosten. Ik kreeg toen de opdracht om de Vatpomp te verplaatsen voor een andere. Dit was voor mij een makkelijke klus.

Zoeken

Een vriend van mij, die werkt bij een ander bedrijf in dezelfde branche, moest dit natuurlijk op de zondagavond van mij aanhoren. Hij zei dat hij hier ook eerder mee te maken heeft gehad, en dat ik eens moest langs bellen bij de leverancier van de pomp. Er was namelijk gebleken dat er bij de productie een fout was gemaakt van de pomp, en de leverancier er zelf naar komt kijken, kosteloos! Dit moest ik dus bij mijn baas melden.veiligheidskannen van staal

De volgende morgen

Op de vroege maandag ochtend ging ik langs bij het kantoor van mijn baas om dit goede nieuws te vertellen. Helaas was hij niet aanwezig. Ik heb deze taak op me genomen, en het telefoonnummer van de leverancier van de pomp opgezocht. Die middag belde ik Denios, de leverancier. Ik legde de fout uit, en zij herkenden het probleem niet. De pomp was namelijk van mijn vriend was namelijk geleverd door een andere leverancier. Na het telefoon gesprek werd het mij duidelijk, de pomp had zijn leeftijd al bereikt. De pomp was dus aan vervanging toe. Dit heb ik meteen geregeld, en dit kon al de volgende morgen bij Denios. Ik vind het superfijn dat zij een snelle en veilige service kunnen leveren, en altijd een oplossing hebben voor een probleem.