Brandwerend plafond maken

brandwerend plafond maken

ik wilde wat doen aan de brandveiligheid bij ons op kantoor. Een brandwerend plafond maken voor meer brandveiligheid op het werk. Mijn broer had al enige ervaring met het brandveilig maken van allerlei objecten en hij adviseerde mij om eens te kijken op de website van heatbarrier.nl. Die zijn heel goed en daar heb ik hele goed ervaringen mee zei hij. omdat ik niet te lang wilde wachten met deze klus besloot ik om een afspraak te maken en even langs te gaan. Om op die manier te kijken wat de mogelijkheden waren en wat ze precies voor mij hierin konden betekenen.

Heel fijn dat we het hele kantoor brandveilig hebben gemaakt is

Het was een zeer prettige kennismaking. Toen ik het daarna had over een brandwerend plafond maken lieten ze mij alle mogelijkheden zien maar ook gelijk wat dit zou gaan kosten. Daarnaast vroegen ze op een hele subtiele manier of ik ook nagedacht over de wanden. Ik vond dat echt een pluspunt. Niet opdringerig maar wel meedenken en oplossingen en voorbeelden aandragen. Echt een hele positieve ervaring en wat fijn dat we gelijk het hele kantoor hebben laten doen.