Waar moet je op letten bij goedkoop gouden oorbellen kopen?

Je draagt graag gouden oorbellen, en je bent niet de enige! Het liefst zou je elke dag andere oorbellen dragen, maar dat wordt een dure hobby. Je kunt online goedkoop gouden oorbellen voor dames bestellen, maar krijg je wel goede kwaliteit? Er zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden, met onderstaande tips kun jij voortaan vol vertrouwen goedkoop gouden oorbellen online aanschaffen.

Je koopt de mooiste gouden sieraden uiteraard via IKBENSIERADEN NL, de online juwelier die opvallend goedkoop is!

goedkoop gouden oorbellen

Gouden oorbellen zijn niet van puur goud

Je zult in Nederland nooit puur gouden oorbellen kopen, die zijn niet alleen te duur maar dit edelmetaal is ook te zacht. Het is nog steeds harder dan een pakje boter, maar puur goud kan snel krassen vertonen of indeuken. In Azië kun je wel (bijna) 24 Karaat gouden sieraden kopen, daar wordt het vooral gezien als statussymbool en als spaargeld op je lichaam of in de kluis. Gouden oorbellen in Nederland zijn meestal 18K of 14K, het goud wordt gemengd met een ander metaal om de sieraden sterker te maken of om de kleur te veranderen.

Vergulde sieraden zijn ook van goud gemaakt

Nu weet je dat gouden oorbellen niet van 100% goud worden gemaakt, bij vergulde sieraden wordt er nog minder goud gebruikt. Daarom zijn vergulde gouden oorbellen voor dames online zo goedkoop. Het betreft een harde kern waar een laagje echt goud van 14 of 18 Karaat omheen wordt gegoten. Dat maakt de sieraden sterker, en ook een heel stuk goedkoper. Verguld noemen we in de Engelse taal “Gold Plated”. Eigenlijk zijn gouden oorbellen die verguld zijn vaak minstens zo mooi, ze hebben alleen niet de goudwaarde zoals dat in sommige landen gewenst is. Het voordeel is dat we ons geld gewoon op de bankrekening kunnen laten staan!

goedkoop gouden oorbellen

Veilig online gouden oorbellen bestellen

Met zoveel verschillende mogelijkheden en soorten kwaliteit kun je misschien door de bomen het bos niet meer zien. Bij ikbensieraden.nl kun je duidelijk lezen of de gouden oorbellen verguld zijn, en hoeveel karaat de sieraden zijn. Je ziet het trouwens ook al aan de prijzen, deze gouden oor accessoires zien er prachtig uit maar kosten veel minder. Toch is het echt goud wat je ziet, alleen worden er ondersteunende materialen gebruikt om de sieraden niet alleen goedkoper te maken, maar ook sterker. Door hardere materialen te gebruiken is het bijvoorbeeld mogelijk om steentjes in te leggen. Met puur goud zouden deze versieringen snel losraken.

Voor de leukste gouden oorbellen voor dames ga je natuurlijk naar ikbensieraden.nl, de online juwelier waar je goedkoop de mooiste sieraden kunt vinden.