Tamaris damesschoenen: ze blijven mijn hart stelen

Tamaris damesschoenen

Vraag me niet waarom, maar ik ben al jaren fan van Tamaris damesschoenen. Ik kocht onlangs een klassieke zwarte pump met hoge hak. Dit model had ik nog niet in mijn schoenenkast. En raad eens? Ik draag deze schoen quasi elke dag. Zwart gaat bijna bij alle stijl van kleding en bij elk accessoire en ik draag de pump zowel onder broeken als onder rokken. Ze zitten zo makkelijk aan de voet, de zool is antislip en de hak is zeer stevig.

 Tamaris damesschoenen

Voor elke gelegenheid

Ik ga na het werk vaak met vrienden of collega’s op stap. Hierbij hou ik mijn pumps gewoon aan. Ze doen geen pijn aan de hielen, ik kan er mee hollen en deze damesschoenen vallen niet van mijn voeten als ik dans. Kortom: het zijn de ideale schoenen voor een drukke dame als ik. ‘Wat goed is, hoef je niet te veranderen’, zegt men. Dat geldt dan ook voor mij en mijn schoenen. Je kunt er zeker van zijn: ik blijf gewoon bij ‘mijn’ merk!