Mijn favoriet: De naaimachine singer!

Het ontwerpen van kleding is iets wat ik sinds kort druk mee bezig ben. Vindt het dan ook echt leuk om te ontwerpen en hopelijk wordt het een grote hit voor me. Doordat ik een naaimachine wilde kopen om het ook daadwerkelijk te maken ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van huissteden.nl. Hier is het namelijk mogelijk om de naaimachine singer te bestellen en deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen.

logo

Natuurlijk lijkt het wat dat betreft vrij gemakkelijk, echter is de realiteit een stuk lastiger als dat ik had verwacht. Je dient er eerst genoeg informatie voor in te winnen wil je de kleding kunnen maken hoe dat je het in gedachten hebt. Ikzelf heb er dan ook voor gekozen om eerst via het internet te gaan zoeken naar nieuwe informatie alvorens ik daadwerkelijk aan de slag zou gaan. Ik heb er trouwens wel voor gekozen om de naaimachine te bestellen, je kan het immers maar vast in huis hebben toch? Achteraf gezien was het een plezier om de kleding te mogen ontwerpen!