Simpele verjaardagstaart bestellen Rotterdam?

Mijn vader die woonachtig is in Rotterdam wordt over een maand 50 jaar. Doordat we erg blij zijn om hem “papa” te mogen noemen hebben we een zaaltje afgehuurd waar we het kunnen vieren. Nu moest ik nog wel zoeken naar een bedrijf waar ik een verjaardagstaart bestellen Rotterdam kan. Ben wel van mening dat we deze taart in Rotterdam moeten zoeken aangezien het niet mogelijk is dat we met onze eigen auto de taart op moeten halen. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Cheszan. Hier is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen en deze vervolgens te laten bezorgen op de juiste locatie! 

doorzichtigeachtergrond-kopie13

Ik ben wel van mening dat er een simpele taart moet komen aangezien mijn vader ook lekker gemakkelijk is en snel tevreden. Door een afspraak te maken met de bakker was het mogelijk om alle wensen van ons te bespreken zodat hun aan het werk konden. Ook in de kosten hoefde ik me geen zorgen te maken aangezien het bij hun aanzienlijk goedkoop is! Al met al hebben wij in ieder geval onze taart al geregeld, nu maar hopen dat we onze mond niet voorbij spreken!