Feestje? Danseressen!

Toen ik voor ons bedrijfsfeest moest bedenken welk entertainment er zou komen heb ik een rondvraag gedaan onder collega’s. De een vond Nederlandse smartlappen prachtig, de ander hield zo van house muziek en weer een ander opperde een goochelaar in te schakelen. Veel verschillende smaken dus en voor mij nog moeilijker kiezen. Van een vriendin hoorde ik dat ze op haar bedrijfsfeestje een voorstelling met danseressen gehad hadden en dit was een groot succes.
Danseressen
Van alle markten thuis 
Mijn vriendin raadde mij aan te kijken naar de website danseressenhuren.nl. Hier vond ik een groot aanbod aan danseressen en dansstijlen. Ik heb gekozen voor een Sambashow en als leuke binnenkomer een champagne ontvangt door twee prachtig geklede dansers. Iedereen keek zijn ogen uit naar de mooi aangeklede sambadanseressen die een meeslepende show gaven. Er werd ook lekker mee gedanst, zelfs de houterigste collega deed mee!
Nu is het een paar weken later, maar er wordt nog over het geslaagde feest gepraat en dat komt mede door het geweldige entertainment. Volgend jaar zullen we zeker weer een dansshow regelen in een andere dansstijl. Keuze genoeg!