Op zoek naar verfwinkel Valkenswaard?

Een verfwinkel Valkenswaard vinden? Dit leek in de eerste instantie een onmogelijke taak aangezien Valkenswaard groot genoeg is om in te verdwalen. Echter had ik verf nodig waardoor ik toch ben gaan zoeken op het internet.

geldens_verf_en_behang_valkenswaard_verfmengmachine_390x205_allesvanvalkenswaard_400-300x158

Wij hebben namelijk sinds kort een woning gekocht en deze zijn wij druk aan het verbouwen. Nu dat ik in de stad maar geen verf kon vinden hoopte ik het wel te vinden op het internet…. Zo ben ik gaan zoeken naar een verfwinkel en terecht gekomen op de website van H.Geldens. Dit bedrijf biedt een tal van goede kwaliteit verfpotten waardoor ik het zeker wist dat ik bij dit bedrijf moest wezen. We zijn dan ook direct naar deze winkel gereden en tot de conclusie gekomen dat we hier al vaker langs zijn gelopen!

Totaal niet gezien, vond het al vreemd dat er geen verfwinkel te vinden was hier. Nu dat we dit bedrijf binnen zijn geweest weet ik maar al te goed dat er genoeg verf te vinden is in Valkenswaard. Tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als wat ik elders had gezien.