Onze tuin laten aanleggen

Wij hebben onze tuin laten aanleggen. Dit nadat ik er klaar mee was om geregeld het onkruid te moeten verwijderen. Hoe vaker je het weghaalde, hoe sneller het onkruid terug kwam. Althans dat was mijn gevoel. Zodoende heb ik het besluit genomen om hier een extern bedrijf voor te laten komen die onze tuin geheel op gaat knappen. Als alles op schop ligt en het er weer als nieuw uit komt te zien, dan is het eenvoudiger om een begin punt te hebben.

m

Online gezocht

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar een hovenier. Aangezien wij in huis ook aan het renoveren zijn is ons budget niet bepaald hoog. Toch is het mij gelukt om terecht te komen op de website van annelaansmatuinen.nl. Zij maken het mogelijk om voor een zeer aantrekkelijke prijs onze tuin geheel te renoveren. Hier heb ik ook meteen akkoord op gegeven nadat wij de offerte hebben ontvangen. Zij beginnen aanstaande maandag met onze achtertuin aan te pakken. Als het gewenste resultaat wordt behaald, dan mogen zij zeer zeker ook aan de voorzijde van het huis werken.