Een foliekas is ook een mooie optie

kassen

kassen Nieuwe uitvoering

Dat wij al een tijdje groente verbouwen in onze tuin, dat wisten jullie vast al. Maar niet lang geleden ben ik erachter gekomen wat het voordeel is van een foliekas, en daarom hebben wij die nu ook geplaatst in onze tuin! Wij hebben een foliekas om ook lekker in te kunnen zitten. Zelfs als het weer niet goed genoeg is kunnen wij prima vertoeven in de tuin. Door de foliekas kunnen wij nog steeds lekker om ons heen kijken en voelen wij ons niet opgesloten. Wanneer het straks zomer is zal het er wel veel te warm zijn, maar dat zien wij dan wel weer! Dan is buiten zitten natuurlijk ook gewoon een optie. Ondertussen kan ik nog lekker met alle planten en groenten in onze tuin aan de slag en vermaak ik mij prima.

Ik ben erg tevreden dat ik deze hobby hebt ontdekt en heb opgepakt. Regelmatig verveelde ik mij en altijd dacht ik dat in de tuin werken niets voor mij was. Echter is het ontzettend rustgevend en levert het ook nog eens wat op. Leuke planten voor in de tuin en in huis en ook nog eens heerlijke groente die wij zelf kunnen opeten. Echt ideaal!