Ontwerp voor een tuin laten aanleggen

Ben jij op zoek naar een onderneming wat voor jou een ontwerp voor een tuin laten aanleggen kan maken? Dan weten wij voor jou een hele goede onderneming. Dat is het bedrijf: Anne Laansma ontwerpburo voor tuinen. Wij hebben onlangs ook gebruik gemaakt van haar diensten. Door dit bedrijf genieten wij iedere dag van de mooie bloemen en planten en zitten wij heerlijk op onze loungeset achter ons huis. Wanneer jij een afspraak met dit bedrijf maakt, dan komt de medewerker eerst bij jou thuis voor een kennismakingsgesprek. Jij kan dan al jouw wensen uitspreken en zij kijkt wat de mogelijkheden zijn om het te realiseren.

Tuin laten aanleggen

Mooi tuinplan

De medewerker gaat jouw grond helemaal inmeten. Nadat zij dit heeft gedaan wordt er door dit bedrijf een schetsontwerp gemaakt, ondersteund met 3D beelden. Hier kunnen nog dingen in aangepast worden. Zodra alles goed besproken is wordt er een tuinplan gemaakt om het plaatje compleet te maken. Hierin staan:

  • Beplanting
  • Uitgewerkte details
  • Materiaalkeuze
  • Voorstel voor verlichting
  • Voorstel voor beregening

Ook wordt er een begroting opgesteld voor de kosten. Het is wel fijn om te weten wat het kost. Wil jij ook jouw tuin laten aanleggen? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.