Omscholingstrajecten

Als je niet tevreden bent met de huidige situatie en je graag in een andere functie aan de slag gaat dan is het nooit te laat om je te laten omscholen. Bij Fabius Opleidingen vind je een ruim aanbod aan administratieve, financiële en commerciële opleidingen die je in 12 of 13 maanden kan afronden. Vaak heb je geen specifieke vooropleiding nodig, zodat je direct kan beginnen. Je leert alles wat nodig is voor jouw droombaan dankzij de praktijkgerichte lessen. Zo kan je snel aan de slag na het behalen van je diploma. Zo kan je in korte tijd zorgen dat je alsnog jouw droombaan op administratief, financieel of commercieel gebied kan doen.

Studeren wanneer het jou uitkomt

Een omscholingstraject kan een vervelend proces zijn wanneer je bijvoorbeeld nog een drukke baan hebt,  veel voor de kinderen moet zorgen of veel andere taken hebt. Daarom kan je bij Fabius Opleidingen kiezen voor opleidingen waarbij je slechts 1 dagdeel in de week een les hoeft te volgen. Je kan kiezen uit meer dan 50 leslocaties en kan zelf aangeven of je ’s avonds of ’s ochtends een les wil volgen. Ook is het mogelijk om zelf een datum te kiezen. Zo kan je dus studeren wanneer het jou uitkomt. Ook het maken van huiswerk doe je op een voor jou gunstig moment. 

Praktijkgerichte opleidingen met hoge slagingskans

Het kan eng zijn om de stap te wagen en je te laten omscholen. Gelukkig biedt Fabius Opleidingen alleen praktijkgerichte opleidingen met een hoge slagingspercentage. Dankzij de ervaren en deskundige docenten en de kleine lessen slagen veel van de cursisten. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en krijgt alleen les in onderwerpen die relevant zijn voor jouw droombaan.  Zo ga je vol moed aan de slag bij je nieuwe werkgever in je nieuwe functie.