Mijn eerste rijles heb ik zojuist gehad

Wat kun je toch zenuwachtig zijn als je de eerste rijles hebt. Althans dit heb ik vanmorgen mogen ervaren. Met totaal geen ervaring om achter het stuur te kruipen was het nu zover dat ik dit wel moest doen. Vanmorgen stond mijn leswagen voor de deur. Erg bekend met de bekende rode kleur van deze rijschool. Hierdoor kon ik het niet missen dat zij voor mij kwamen. Zo heb ik mijn rijinstructeur eerst binnen laten komen en een kop koffie aangeboden. Hopelijk verdwijnen de zenuwen dan uit mijn lijf alvorens ik in die auto stap.

logo.osseforth.2016.mobiel

Op naar de auto!

Nadat hij de koffie ophad stelde hij voor om naar de auto te gaan. Op dat moment steeg mijn hartslag enorm omhoog en dit merkte hij ook op. Hierop vertelde hij mij dat ik mij geen zorgen hoef te maken en dat we alles stap voor stap doornemen. Gelukkig maar, ik zat er namelijk niet op te wachten om fouten te maken. Alles maar dan ook echt alles werd goed uitgelegd zodat ik een stuk zelfverzekerder achter het stuur kon kruipen. In het begin was het erg wennen, na een half uurtje had ik nergens meer last van!