Haal jou c1 rijbewijs!

Het klinkt erg gemakkelijk als ik het zo zeg. Maar haal jou c1 rijbewijs bij verkeersschool Wesseldijk! Vanaf het moment dat ik het roer heb omgegooid en voor mijn vrachtwagen wilde gaan ben ik gaan zoeken op het internet naar een rijschool. Dit lijkt erg gemakkelijk echter komt er meer bij kijken als alleen het “zoeken”. Welke rijschool is er geschikt? Wat zijn de kosten? Hoe lang duurt een opleiding?

logo1

Dit zijn vragen die ik eerst mezelf wilde stellen alvorens ik daadwerkelijk deze stap ging zetten. Ik ben wel van mening dat ik op de website van verkeersschool Wesseldijk het meeste informatie heb gevonden zodat ik direct aan de slag kon gaan en mijn opleiding te behalen. Aantrekkelijke kosten plus het feit dat ik binnen enkele weken al in het bezit ben van mijn rijbewijs heeft het mogelijk gemaakt dat ik bij hun mijn lessen ga volgen. In de tussentijd kon ik dan ook gemakkelijk een bedrijf vinden waar ik alvast kon solliciteren. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en ik in het rijke bezit ben van mijn eigen C1!