Mannen hoed

Bekijk de mannen hoed bij Hatland. Op de website zie je stijlvolle hoeden zoals de Vincenzo die in een drietal kleuren te verkrijgen is. De kleuren bekijken gaat makkelijk, onder de afbeelding staat het bedrag, en daar weer onder kun je de kleuren van de mannen hoed selecteren. Een mannen hoed, maar ook een vrouwen hoed kun je makkelijk online kopen, later in deze tekst is te lezen waarom. Tevens in dit artikel aandacht over de het functionele van een mannen hoed, en dat het meer is dan een accessoire. Lees verder over de hoeden, petten, en mutsen voor dames en heren van Hatland.

Hatland heeft hoeden in jouw maat

Naast de mannen hoed heeft Hatland hoeden voor vrouwen. Al deze hoeden koop je eenvoudig online en de maatvoering is makkelijk. Je meet de omtrek van het hoofd net boven de oren, dus waar de rand van de hoed moet komen, en dat zal tussen de 54 en 63 centimeter zijn. Aan de linkerzijde op de website staat een maattabel, en daar kun je aflezen welke maat je hebt. Met online kleding kopen moet er regelmatig een item retour gestuurd worden voor een maatje groter of kleiner, bij hoeden, petten, en mutsen komt dat amper voor omdat de goede maat zoeken zo eenvoudig gaat.

Het assortiment hoeden, petten, en mutsen is bijzonder groot

Een vrouwen of mannen hoed kan zeer functioneel zijn. Het kan bescherming bieden tegen zon en regen, en als je een hoed tegen schadelijk zonlicht zoekt, verdiep je dan eens in UPF50+ ook al heeft de strorieten hoed zichzelf bewezen. In warme landen dragen immers landarbeiders strorieten hoeden om een zonnesteek te voorkomen. In de buurt daarvan zit de katoenen hoed wat een heerlijk hoofddeksel is op een festival, ook als het benauwd weer is. Voor de winter is er de vilten en wollen hoed, en de muts. Naast al die hoeden en mutsen heeft Hatland een flinke collectie petten.