Hoge laarzen dames

Hoge laarzen voor dames worden altijd erg gewaardeerd, zeker door mannen. Het kleed af en geeft een sexy uitstraling. Ik zelf vind hoge laarzen ook echt prettig zitten, en ik weet van mijn vriendinnen dat zij deze ook waarderen. Het is dan ook niet vreemd dat ik hier een artikel aan wijdt. Hoge laarzen vinden kan soms lastig zijn, daarom wat tips hoe je de beste hoge laarzen vindt.

Tips hoe je de beste hoge laarzen vindt!

Het vinden van hoge laarzen voor dames lijkt zo eenvoudig. Toch is het veel lastiger dan menig mens denkt. Ik zelf heb bijvoorbeeld hele dikke kuiten. Daardoor is het voor mij lastig om in hoge laarzen te komen. Toch heb ik hoge laarzen in mijn collectie zitten en kan ik ze altijd vinden door onderstaande tips.

Tip 1: Rits aan de zijkant!

Zoals ik al aangaf zijn hoge laarzen voor mij vaak lastig om te vinden. Ik heb zelf ontkent dat hoge laarzen met een rits aan de zijkant altijd aangaan. Dit komt doordat ik ze open kan ritsen en ze makkelijker om hoog kan schuiven. Het is wel vaak nog even kijken of ik de rits nog dicht krijg dus hou daar wel rekening mee.

Tip 2: Gezond eten

Als je aankomt dan kom je ook aan bij je benen. Ik was in mijn zwangerschap zoveel aangekomen dat ik mijn laarzen niet meer dicht kreeg. Ik ben toen gezonder gaan eten en binnen korte tijd was ik wat kilo’s kwijt. Ik kon mijn hoge laarzen daardoor weer heel makkelijk aan.

Tip 3: Ga passen

Passen en nog eens passen is vaak het toverwoord. Het is iets wat bij mij echt gewerkt heeft. Ik weet nu wel model goed bij mij past en nu selecteer ik hoge laarzen daarop.

Tip 4: Vraag advies

Advies van een schoenenverkoper werkt vaak nog het beste. Ga naar een winkel en vraag om het juiste advies.