Een mooie keuken uit Oss

Wij hebben een offerte aangevraagd voor een mooie keuken Oss. Deze keuken laten wij helemaal ontwerpen door C&S Interieurs.  Dit bedrijf is al sinds 1979 gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve ontwerpen. Doordat hun voorbeelden kunnen laten zien was het voor ons makkelijker om een keuze te maken. Natuurlijk hadden wij wel een idee hoe het er ongeveer uit moest komen te zien, maar dat is altijd moeilijk om alleen maar op papier te zien, Bij C&S Interieurs hebben zij de mogelijkheid om door middel van een 3D tekening je meer inzicht te geven. Nadat wij de offerte hadden aangevraagd, kregen wij al snel een prijsindicatie, welke zeer aantrekkelijk was.  wortelfrees

Een zeer mooi resultaat

Nadat wij de offerte hadden terug gekregen hadden wij meteen een afspraak gemaakt voor een keuken uit Oss. Een medewerker kwam nog bij ons thuis langs om de juiste maten te nemen. Daarna werden de spullen besteld en niet veel later thuis gemonteerd.

Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld in mijn eigen huis en helemaal wanneer ik aan het koken ben. Ons kookvertrek ziet er zo uniek uit, dat ik met tegenzin een keer uit eten moet gaan. Voorheen was dat wel anders, toen verzon ik alleen maar smoesjes om niet hier te hoeven koken en was bezoek uit den boze.