Yoga in Roermond

yoga en meditatie

Woon je in de omgeving van Roermond, dan is yoga in Roermond echt wat voor jou. Door middel van yoga leer je om je lichaam en geest in balans te houden. Iets wat in deze roerige wereld waar van alles van je gevraagd wordt, geen overbodige luxe is.

yoga en meditatieEffect van yoga op je spieren

Bij aanvang van yogalessen zijn veel mensen niet flexibel. Ze zijn stram door weinig beweging en lang en vaak in dezelfde houdingen liggen, zitten en staan. Sommige spieren in je lichaam worden daardoor bijna nooit gebruikt. Zij verslappen. Door yoga te beoefenen gebruik je enorm veel verschillende spieren. Doordat er zoveel verschillende spieren getraind worden, voel je meer kracht in je lichaam en kan je taken in het dagelijks leven beter aan. Je wordt minder snel moe en blijft veerkrachtig. Je spieren worden goed getraind en je gewrichten krijgen ook de nodige aandacht, dat zorg voor een flexibeler lichaam.

Effect op je geest

Doordat je tijdens de yoga erg bewust bezig bent met je lichaam, ervaar je eindelijk tijd voor jezelf. In het gewone leven ren je voor je werk, voor je gezin, je hobby en dergelijke. Tijdens yoga kom je tot rust.