Workshop keramiek volgen?

Je vindt het heerlijk om bezig te zijn met je handen? Je kent de prachtige kanten van keramiek? Wat dacht je van een Workshop keramiek volgen? Met deze workshop kan je namelijk leren om te werken met keramiek wat overigens wel zo prettig is! Op de website van Utopia keramiek kan je met een gerust hart genieten van een gezellige workshop. In deze workshop wordt alles zo goed als mogelijk uitgelegd en uiteindelijk jou de vrije hand gegeven om er iets prachtigs van te maken.

Utopialogoyeni-300x239

Ik wilde namelijk ook graag een hobby zien te vinden om te doen. Nu dat ik thuis zit begin ik me aardig te vervelen. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar iets in de vorm van een workshop. Zo ben ik terecht gekomen bij hun op de website waar ik enthousiast over ben geworden. Ik heb er dan ook niet lang over na hoeven denken om mij in te schrijven. Dit heb ik met veel plezier mogen doen!

Nu dat ik de eerste les heb gehad weet ik heel goed hoe leuk het is om dit te mogen volgen. Hoop dan ook echt dat ik dit een lange tijd mag blijven doen.