Voor leuke occasions Beverwijk ga je naar Frank Liefting Autobedrijf

Niet voor niets bestaat Frank Liefting Autobedrijf al meer dan 30 jaar. Bij deze garage kan je terecht voor leuke occasions Beverwijk of voor onderhoud of APK van je auto. Door de geweldige kwaliteit ook professionaliteit kan je ervan uitgaan dat je auto hier in goede handen is. 

Omdat ik al jaren vaste klant bij dit garagebedrijf ben en zeker geen vertrouwen meer heb in een andere garage heb ik een afspraak gemaakt om een leuke tweedehandse auto te komen kijken. Via hun website zag ik een leuke auto staan waar ik wel interesse in heb.  the_store

Een leuke, betrouwbare occasion gekocht

Voor een tijd terug had ik een auto gekocht bij een ander bedrijf, maar vanaf dag één had ik al problemen met deze auto. Ik ben toen naar Frank Liefting Autobedrijf gegaan voor een  (SOS) oftewel een Second Opinion Service, welke overigens geheel gratis was.  Al snel bleek dat ik een kat in de zak had gekocht en hier was geen reparatie meer aan toe te passen. Natuurlijk gaf de vorige garage geen gehoor, service tot aan de deur noemen zij dat.

Voor mij dus beslist geen andere garage meer dan Frank Liefting Autobedrijf, hier weet ik zeker dat ik geen kat in de zak koop.