Voer ook eens meditatie uit

De afgelopen half jaar heb ik een nogal hectische periode achter de rug. Overlijden van een goede vriendin, plus dat ik in mijn afstudeerperiode zat. Nou ja, genoeg om op te noemen wat mijn lichaam heeft getest. Met testen bedoel ik eigenlijk hoe lang het nog zou duren voordat ik instort en het niet meer weet hoe dat ik het moet oppakken. Dit wilde ik natuurlijk graag voorkomen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar tips om te gebruiken. Al vrij snel werd het duidelijk voor mij dat ik meditatie moest uitvoeren. Iets waar ik al helemaal niet in geloofde, in ieder geval toen niet…

slide16

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een manier hoe dat ik moet mediteren kwam ik terecht bij Transcendente Meditatie. Hun bieden de mogelijkheid om te gaan mediteren waarmee jou lichaam en geest tot rust komen. Een goede samenwerking tussen het lichaam en geest is immers belangrijk, hier dien je dan ook voorzichtig mee te zijn. Ik weet in ieder geval zeker dat ik dankzij meditatie mijzelf een stuk beter voel. Iets waar ik nog sceptisch over was, maar waar ik nu enorm blij mee ben.