Vlotte en kundige dakreparatie Rotterdam

Laatst had ik een lekkage aan mijn dak en dat vond ik erg vervelend, dus was het hoog tijd om dakreparatie Rotterdam in te schakelen. Ik kon zelf niet zo goed bij het dak kijken en kon daarom ook niet goed zien wat de oorzaak van de lek was, dus ik was blij dat Dakinnovator me daarbij kon helpen. 

Niet alleen voor de korte termijn, maar ook op de lange termijn

De dakdekker kon de volgende dag al komen nadat ik gebeld had, dus dat vond ik wel zo fijn. Al snel werd de oorzaak van de lekkage gevonden en gelukkig kon dit ook wel makkelijk en goedkoop opgelost worden door de dakdekker van Dakinnovator. Wel raadde de dakdekker mij aan om een zogeheten Roofcheck te laten doen, waarbij je een soort serviceabonnement afsluit voor een klein bedrag per jaar. Voor dit geld krijg je onder andere een jaarlijkse controle op het dak en wordt een eventuele dakreparatie Rotterdam die vervolgens uitgevoerd moeten worden, direct afgehandeld. Ik woon zelf in een wat ouder pand, dus het dak van mijn huis loopt meer risico om in de toekomst weer lekkages te vertonen. Daarom werd het me aangeraden om in ieder geval ieder jaar het dak te laten checken en eventuele lekkages en andere problematiek voor te zijn. Ik heb dit Roofcheck abonnement maar meteen afgesloten, want ik wil in de toekomst ook goed voorbereid blijven zijn op eventuele lekkages!