Uit eten in Nijmegen doe je bij Bistro Le Steak

Biefstuk

Uit eten in Nijmegen doe je absoluut bij Bistro Le Steak. Het restaurant is gelegen in Berg en Dal. Dit is vanuit Nijmegen goed te doen, zeker met de auto. Naast Bistro Le Steak bevindt zich de parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Al 12 jaar lang bestaat het restaurant en nog steeds wordt er met plezier gewerkt. Doordat er nog steeds met plezier gewerkt wordt, weet het personeel precies hoe zij de klanten kunnen verblijden. Zo wordt er elke dag gewerkt met verse producten en ook met seizoensgebonden producten. De seizoengerechten zijn nu bijvoorbeeld, wild, asperges en mosselen. Om de klanten te kunnen blijven verrassen, wordt er ook elke week een nieuw ‘’weekmenu’’ gemaakt.

Uit eten in Nijmegen

Algemene informatie over uit eten in Nijmegen

Voor een ruime keuze aan eten bent u bij Bistro Le Steak aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een lekker visgerecht, een heerlijk stuk vlees of een vegetarisch gerecht. Voor de kinderen is er een speciaal menu, zodat zij ook lekker mee kunnen eten. Bistro Le Steak is sfeervol en romantisch ingericht. In de zomer is het terras ook een gezellige en rustige plek om te tafelen. Mocht u nou meer zin hebben om een avond thuis te blijven, dan is hier ook een oplossing voor. Als u ter hoogte van Berg en Dal woont is het mogelijk om de gerechten te bestellen. Dit wordt vervolgens bij u thuisbezorgd. Ook kunt u bij Bistro Le Steak eten afhalen.

Uiteten in Nijmegen, bij Bistro Le Steak is mogelijk met zijn tweeën, maar ook met een grotere groep. Er is plek voor 95 mensen, dus u bent van harte welkom. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:30 geopend.

Restaurant