Tuinarchitect Eindhoven ingeschakeld

Sinds een kleine jaar wonen wij in onze verbouwde woning in Eindhoven. Op zich hebben we hiermee een enorm goede keuze gemaakt aangezien we al lang wilde verhuizen naar Eindhoven. Enige wat er nog moest gebeuren was de tuin, echter wisten we beide niet wat we precies met de tuin wilde doen. Momenteel ligt er nog geen ene steen in, slechter als dit kan dan ook echt niet.

Zo ben ik van de week gaan zoeken op het internet naar een tuinarchitect Eindhoven en omstreken die ons kan helpen. In de hoop dat je via het internet genoeg kan vinden…

468a33_c6cf9bbd3b1845d09432ddfb73dd87f5

Uiteindelijk ben ik op de website van Somers hoveniers terecht gekomen. Hier is het mogelijk om hun in te schakelen zodat ze bij je thuis kunnen kijken hoe dat de tuin ervoor staat. Al met al hebben wij ervoor gekozen om hun langs te laten komen en een offerte op te laten maken. Dit hebben ze gisteren gedaan en vanmorgen heb ik al een offerte in de mail gekregen. De kosten welke hun hadden gehanteerd waren aantrekkelijk genoeg waardoor we hier akkoord voor heb gegeven.