Speciale parkbank

Op een zondag morgen keek ik in mijn tuin en kwam tot een conclusie: ik moet een nieuw parkbankje hebben. De parkbank van pingpongtafel.nl kwam uiteindelijk als de beste uit de test. De prijs- en kwaliteitsverhouding kon niet beter en was het ideale plekje voor in mijn tuin.

Het bankje

Het bankje was me al eens eerder opgevallen bij een schoolplein. Daar hadden ze verschillende bankjes met verschillende groottes. Nadat ik een blikje had geworpen op de website is me duidelijk geworden welk product het beste is voor mijn tuin. Ook had ik op de website gelezeparkbankn dat de bamboe van een FSC-keurmerk gemaakt werd, wat mijn keuze voor de aankoop versterkte. Het bankje is van beton gemaakt, wat het bankje zwaar maakt en moeilijk is weg te halen. Ik koos in dit geval voor de antraciete kleur, want dit staat beter bij de tuinmeubelen.

Het contact

De levering van het product verliep snel en veilig. Ook werd het product snel geïnstalleerd door het bedrijf zelf. De communicatie met het bedrijf ging goed. De medewerkers staan de klanten netjes te woord en zijn altijd bereid om mij te helpen met een probleem of een vraag.  Ik vind dat de medewerkers goed geïnformeerd zijn en mij dus op elk moment te woord konden staan.