Sennheiser oordopjes bij BST

Sennheiser is één van de grotere merken op het gebied van oordopjes en headsets, afkomstig uit Duitsland. Zij staat garant voor een hoge standaard op al haar geluidsapparatuur. Bij BST zijn de Sennheiser oordopjes een belangrijk onderdeel van het selecte assortiment. Zij zien de oordopjes niet als een ‘bijproduct’, maar als een specialisme.

jabra-evolve-80-uc-stereo

Waarborgen van kwaliteit
Als je iets zeker weet bij Sennheiser oordopjes, dan is het wel dat kwaliteit altijd goed is. Een sterk basgeluid, lekker comfort voor in je oren en een garantie voor een lange levensduur. Daarbij bieden zij ook nog eens bescherming tegen geluiden van buitenaf, waardoor je altijd kan genieten van je muziekje, ook als je onderweg bent. Door jarenlange kennis en aanwezigheid in de markt, weet Sennheiser inmiddels wat de klant wil.

Sennheiser binnen BST
De BST Group is trots hierop om dit in het assortiment te hebben. Benieuwd welke oordopjes het beste bij jou passen? Neem dan contact op met BST. We geven je een advies op maat, zodat je zeker weet dat jij de beste Sennheiser oordopjes in huis krijgt. Wil je ze eerst proberen? Dan kun je de oordopjes tijdens de proefperiode uitproberen of zelfs een bepaalde periode huren.