Nood aan verkoop opleidingen

Omdat ik op zoek was naar een nieuwe job, wilde ik mijn skills wat bijspijkeren. Ik wilde een job proberen in de verkoop, maar helaas heb ik geen ervaring in de verkoop. Daarom was een opleiding hierin eigenlijk wel essentieel voor mij, anders zou ik de job ook nooit krijgen. Ik ging dus op zoek naar een gepaste opleiding en na wat zoekwerk kwam ik terecht op deze website.
SalesTopics
Mijn ervaring met de website
Toen ik op de website terecht kwam, zag ik een uitgebreid aanbod aan cursussen. Gelukkig waren er ook verkoop opleidingen. Ik besloot erop te klikken en te kijken wat dit inhield. De inhoud stond me al enorm aan en het was ook hetgeen ik nodig had. Ik bekeek of de prijs meeviel. Het was natuurlijk wel een hele investering, maar op een korte termijn kon ik een heel andere richting uitgaan in mijn richting. Ik besloot het er dus maar op te wagen. De cursus was heel leerzaam! Toen ik op sollicitatiegesprek ging had ik dus het grote voordeel dat de kennis nog heel vers was. Om deze reden ben ik uiteindelijk uitgenodigd voor een volgend gesprek. Een aanrader dus!