Met de familie naar groepshuis Noord Limburg

Ieder jaar organiseren we met de familie een weekend weg. Al helemaal nadat mijn vader helaas is overleden proberen we dit in stand te houden. Normaal gesproken organiseert hij het weekendje weg, dit viel mij nu wel even zwaar dat ik deze taak op me heb gekregen. Hij wist het namelijk altijd voor mekaar te krijgen dat iedereen een perfecte weekend weg had waardoor ik het graag hoog wil houden.

Door op het internet te zoeken naar een geschikte locatie ben ik groepshuis Noord Limburg tegen gekomen. Hubertushof maakt het waar wat ik zocht! Hier kan je namelijk met maximaal 16 personen verblijven. Sinds dat ik deze website heb gezien was ik enthousiast, zal het mij dan ook lukken om net zoals mijn vader een perfecte weekend weg te boeken?

hubertushof

Doordat ik dit samen met mijn man heb besproken en ook de website heb laten zien was hij al enthousiast. Hij vroeg zich af wat de reden was waarom ik nog niet geboekt had. Dit gaf mij dan ook de doorslag om te boeken! Het viel mij wel op dat het bij hun een stuk goedkoper is als wat we voorheen hebben moeten betalen.