Leuk idee, een kookworkshop

Sinds een paar weken ben ik werkzaam bij een bedrijf die web teksten schrijft. Een hele leuke, maar vooral afwisselende baan. Ook mij nieuwe collega’s zijn super leuk, lijkt wel of ik ze al jaren ken. Zo had onze baas besloten om een bedrijfsuitje te organiseren voor de nieuwe mensen die bij het bedrijf zijn gekomen, en ook om tevens de samenwerking te verbeteren. En hoe kan je die verbeteren, juist, door een kookworkshop te geven. Iedereen was razend enthousiast om mee te gaan naar dit uitje. Niet alleen leer je zo lekker eten te koken, na afloop mag je het gezellig met iedereen opeten. We begonnen met het maken van een aparte soep, geen warme, maar een koude soep. Ik maak vaak zelf soep, maar verder dan een tomatensoep ben ik nog niet gekomen. Stond dan ook met grote ogen te kijken hoe er werd voorgedaan om deze lekkere soep te maken. Ook het hoofdgerecht was zo lekker dat je je vingers er bijna bij op at. En dan nog maar te zwijgen over het toetje. Ik ben vaak uit eten geweest in een restaurant, maar hier bij de Molen smaakte het allemaal een stuk lekkerder, vooral omdat we het zelf hadden gemaakt.  header-kokenbijdemolen (1)