Letselschadeadvocaat bij Whiplash

logo

Ruim 40% van alle verkeersongevallen in Nederland zijn een kop-staartbotsing. Bij dit ongeval botst het voertuig op het voertuig voor zich. Het bewaren van onvoldoende afstand is bij deze ongevallen vaak de reden van de boting. Veel slachtoffers hebben hierbij last van een whiplash. Een letsleshcadeadvocatet Whiplash van Hijink Advocaten kan het slachtoffer op het juridisch vlak uitermate goed bijstaan. 

Het te doorlopen schaderegelingstraject 

Als een ander persoon aansprakelijk is voor het opgelopen letsel kun je voor de gemaakte kosten een vergoeding krijgen. Een letselschadeadvocaat Whiplash kan het slachtoffer helpen bij het doorlopen van het schaderegelingstraject. Dit traject wordt in de meeste gevallen succesvol afgerond met een onderhandeling. Wanneer de onderhandelingen geen succes hebben zal de zaak voorkomen in een rechtszaal. In deze rechtszaal zal de rechter beslissen en hierbij is het natuurlijk prettig om door dezelfde advocaat te worden bijgestaan. De advocaten van Hijink Advocaten werken minimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken en worden elk jaar bijgeschoold tevens kunnen deze advocaten zich aanvullend registeren in het Register letsel. Als de advocaten aan deze criteria voldoen zijn zij in het bezit van een LSA keurmerk en zul je als slachtoffer uitstekend te hulp kunnen worden gestaan door de desbetreffende advocaat die jou in jouw zaak bijstaat. 

Medisch niet aantoonbaar 

Een whiplash is in sommige gevallen medisch niet aantoonbaar  mede doordat het medisch onderzoek vaak geen tot weinig afwijkingen aan het licht zullen brengen Hierdoor kunnen whiplash patiënten zich onzeker en onbegrepen voelen. Hierdoor ontstaan niet dezelfde conflicten en isolement waardoor de klachten verder toe kunnen nemen.