Lego Hovercraft gekocht via de website van Bricks Direct

Lego Hovercraft

Lego Hovercraft was ik al een poosje naar opzoek voor mijn verzameling. Daarom zocht ik bij de wel bekende zoekmachine van het internet hiernaar. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Bricks Direct. Hier hadden zij een keuze in verschillende soorten boten. Maar dit bedrijf heeft meer. Zo zag ik ook dat zij, bij dit bedrijf, Limited Edition verkopen van Lego. Hier was ik dan ook heel blij mee en bestelde dan ook meer dan alleen dat waar ik naar opzoek was. Zo bestelde ik ook de Kerstmis trein waar ik al een poosje naar opzoek was.

Lego HovercraftLego Hovercraft is heel mooi en in de originele doos de volgende dag al geleverd

De volgende dag kreeg ik de kerstmis trein al thuis geleverd door Bricks Direct. Hierdoor werd ik nog enthousiaster dan ik al was. De trein werkt echt en past ook gewoon op de rails die ik al had van Lego. Ook de Lego Hovercraft was prachtig en alles werd geleverd in de originele dozen. Maar dit bedrijf heeft meer. Zo heeft deze onderneming ook hele oude dozen gewoon nog op voorraad en dat voor een betaalbare prijs. Kijk maar eens op de website van dit bedrijf.