Laat hier uw petten borduren

Van Dongen met de Kroon

Mijn baas wilt petten borduren. Hij wilt dit doen voor een nieuwe campagne die we gaan starten aankomende zomer. Daarvoor hebben we petjes nodig met ons logo erop, zodat we herkend worden. De petjes moeten knalgeel zijn en met het logo erop, gaat het zeker opvallen. 

Internet

Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven die aanboden wat wij zochten. De dienst de ze aanbieden moet wel overeenkomen met wat wij willen. Ook hebben wij een aantal voorwaarden waar ze aan moeten voldoen. Als beste uit het onderzoekje kwam Van Dongen met de Kroon. Dit verbaasde ons dan ook niet, omdat we al vaker met hun hadden samengewerkt. Ze leveren altijd goed werk en weten duidelijk waar ze mee te maken hebben. Ik kan me geen beter bedrijf dan Van Dongen met de Kroon voorstellen. Zij zijn veruit de beste. Ik heb besloten om contact op te nemen en de details van de opdracht te bespreken.

Contact

De telefoon werd netjes opgenomen en de medewerker stond me vriendelijk te woord. Ze wist duidelijk waar ze het over had, en voor dat ik het wist, lag het adviesplan op maat al de volgende week klaar! Super bedrijf. Ik ga ze nu zeker aanraden bij vrienden en familie.voorbeeld drukwerk