Jouw zoektocht naar tweedehands kantoormeubelen

tweedehands kantoormeubelen

Hoogwaardig tweedehands kantoormeubelen van topmerken voor een fractie van de aanschafkosten? Dat kan! Bekijk ons webpagina en wees overtuigd van ons assortiment kwaliteitsproducten, van bureaustoelen, bureaus, receptie- en kantoormeubelen.

tweedehands kantoormeubelen

Koop hergebruikt in plaats van nieuw

Nu steeds meer bedrijven zich realiseren dat de financiële en ecologische voordelen van hergebruik niet gepaard gaan met een compromis in kwaliteit, is dit bedrijf aanzienlijk gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd door het leveren van tweedehands kantoormeubilair van topkwaliteit aan iedereen, van individuele handelaren tot nationale en internationale topbedrijven.

Het kopen van hoogwaardig tweedehands kantoormeubelen biedt vele voordelen:

tweedehands kantoormeubelen
  • Met gebruikt kantoormeubilair dat beschikbaar is voor een fractie van de nieuwe kosten, bespaart het jouw geld en maakt het gevestigde merken betaalbaar.
  • Gebruikt kantoormeubilair kent geen lange levertijden voor levering, waardoor het handig is voor degenen die niet willen of geen tijd hebben om te wachten.
  • Voor degenen die hun impact op het milieu willen minimaliseren, vermindert het kopen van gebruikt meubilair verspilling.

Revisie of herbekleding

Op de revisie afdeling kan je er terecht voor het opknappen en repareren van bureaus, stoelen en ander kantoormeubilair zoals het opnieuw spuiten van stoel onderstellen, metalen componenten en niet-stoffen stoelen voor een volledig frisse uitstraling.

Hier kun je de meeste bureaubladen opnieuw maken terwijl het bestaande bureaukader gebruikt wordt om de voetafdruk van elk werkstation te verminderen.

Daarnaast kun je bureaustoelen van alle grote fabrikanten opnieuw bekleden en repareren, waardoor ze nieuw leven worden ingeblazen.

Neem contact op

Of je nu een snelle aankoop wilt doen om jouw kantoor in te richten, je kantoormeubilair met een unieke look wilt aanpassen, we helpen je graag.We hebben experts op het gebied van kantoor, meubels en renovatie om vragen te beantwoorden of advies te geven.