Interesse in e-liquid kopen?

Roken

Ken je het al? Vloeistoffen voor in je e-smoker? Mocht je interesse hebben in e-liquid kopen, dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je al een e-smoker? Dan hoef je alleen nog maar een keus te maken welk smaakje je wilt en hoeveel nicotine daarbij moet horen. Mocht je helemaal nieuw zijn op dit gebied, is een starters set misschien wel handig. E-liquid gaat dus in je e-sigaret. Je kunt een keuze maken uit meer dan 450 verschillende smaakjes, allemaal afgestemd om het zo fijn mogelijk voor je te maken. 

e-liquid kopen

Nicotine in e-liquid

Wil je stoppen met roken en heb je behoefte aan nicotine, maar wil je dit langzaam afbouwen? Dan kun je via je vloeistof jezelf van nicotine voorzien. Er zijn verschillende opties tot mg, waardoor je ook goed kunt afbouwen. Zo kun je, als je altijd zware sigaretten hebt gerookt, kiezen om eerst 18 mg nicotine in je vloeistof te hebben. Daarna kun je naar 12 mg, de normale sigaretten, om zo naar 3 mg te gaan, de lichte sigaretten en dan daarna hopelijk nicotinevrij te kunnen roken. Wat het beste bij je past kun je zelf uitvinden, maar we kunnen je natuurlijk ook goed adviseren via de klantenservice.

Andere stofjes in je e-liquid

Sigaret

Naast de optionele nicotine bestaat de vloeistof vaak uit PG en VG (Propylene Glycole en Vegetable Glycerin). PG zorgt voor de throat hit, waardoor het roken van een analoge sigaret goed word nagebootst, ook zit hier de meeste smaaktoevoer aan. De VG zorgt voor de hoeveelheid damp. Veel damp houdt in een hoge VG. Wil je weinig damp, kies dan een lage VG.

Nog vragen voor je aankoop?

Mocht je na het lezen van deze tekst nog vragen hebben, stel ze dan direct aan onze klantenservice. Via de website kun je de smaakjes bekijken en de juiste modellen uitzoeken, ook kun je daar contact met ons opnemen. We horen het graag van je!