Ik voel mij toch fijner in een imitatie leren jas

Ik heb jarenlang een leren jas gedragen maar de laatste tijd merk ik dat ik mij fijner voel in een imitatie leren jas. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind leren jassen prachtig en vaak wordt het nog mooier met de jaren. Maar als ik zie hoe ver ze al gevorderd zijn, en dat imitatie leren jassen net zo mooi en van goede kwaliteit zijn dan leren jassen, dan denk ik: waarom niet? Bovendien heb ik nu een goede website gevonden waar ze hele mooie jassen aanbieden tegen ook echt goede prijzen.

logo-slide

Met of zonder bontkraag?

Dat is eigenlijk nog de enige vraag die mij doet twijfelen. Ik denk dat een bontkraag mij mooi staat, maar ik heb dit niet eerder gedragen. Ik weet dus nog niet zeker wat ik ga doen. Door de jassen te bekijken is het mij opgevallen dat ik de jassen met de bontkraag eigenlijk mooier vind. Ik denk dat ik het gewoon maar ga doen. Mocht het toch niet ‘mijn ding’ zijn, kan ik het altijd nog ruilen. Soms is het goed om eens wat nieuws te proberen, ik ben vaak ook te voorzichtig en dan blijf ik bij mijn eigen plan. Maar dat kan je ook saai en voorspelbaar maken, terwijl je er misschien veel beter uit kan zien. We gaan het zien!