Het advocatenkantoor nabij Hellevoetsluis hielp mij in het zetten van de juiste stappen

Het advocatenkantoor Hellevoetsluis heeft mij geholpen toen ik in een conflict kwam met mijn werkgever. Mijn werkgever had een verkeerde beslissing gemaakt. Hier wilde hij onderuit komen maar toen ik erachter kwam dat hij geen voet had om op te staan, is het mij gelukt om met een transitievergoeding mijn werkzaamheden te beëindigen en op zoek te gaan naar een andere baan. In principe wilde ik helemaal niet weg bij mijn werkgever omdat ik de werkzaamheden prima uitvoerde en ik erg leuke collega’s had. Omdat mijn werkgever nu eenmaal niet meer genoeg werk had, heeft hij mij zomaar willen ontslaan. 

advocatenkantoor Hellevoetsluis

Zekerheid brengt de juiste oplossing

Direct nadat ik dit nieuws kreeg heb ik telefonisch contact gezicht met het advocatenkantoor nabij Hellevoetsluis. Het was mogelijk om die volgende morgen langs te komen voor een intake. Tijdens de intake werd mij direct duidelijk dat ik eigenlijk in mijn recht sta. Hierdoor kon ik de juiste stappen ondernemen en zelf een beslissing kon maken omtrent het geen wat ik wilde. Het vertrouwen in mijn werkgever was weg en ik zag geen samenwerking meer voor de toekomst. Nu heb ik alsnog mijn arbeidscontact laten beëindigen en tevens heb ik een vergoeding gekregen.