Goede makelaar Berkel Enschot

Wanneer je een afspraak gaat maken bij een makelaar, in dit geval bij makelaar Berkel Enschot, dan zijn vaak de eerste vragen standaard, zoals:

  • Wat is uw huidige woonsituatie?
  • Naar wat voor een woning bent u op zoek?
  • Wat is uw budget?
  • Binnen welk termijn wenst u te gaan verhuizen?

Zo kan de makelaar er makkelijk achter komen naar wat voor een soort huis je op zoek bent en kan hierdoor wat gerichter gaan zoeken. Omdat wij ook naar een andere woning op zoek waren hebben wij bij  Erik van Poppel Makelaardij een afspraak gemaakt voor een gesprek.

makelaar Berkel Enschot

Een duidelijk gesprek met de makelaar

Nadat wij antwoorden hadden gegeven op de bovenstaande vragen ging de makelaar voor ons aan de slag. Omdat er nogal wat haast bij was omdat wij onze huidige huurwoning moesten verlaten hebben wij er een spoed opdracht van gemaakt. Natuurlijk moet je er dan wel opletten dat je dan wel de juiste keuzes gaat maken, maar daar hadden wij de makelaar ook voor.

Op de site van de makelaar stonden ook zeer mooie woningen, maar merendeel viel net boven ons budget. Uiteindelijk kwam de makelaar met een verlossend telefoontje hij had een geweldig mooie woning gevonden en wilde voor ons hier een bezichtiging voor inplannen.