Goede Administratiekantoor Amstelveen gezocht

Ik vind het erg belangrijk nu dat ik de stap heb genomen om mijn administratie uit te besteden dat ik het bedrijf ook kan vertrouwen. Het gaat immers op financiële aspecten wat genoteerd staat, zit er niet op te wachten dat dit op tafel komt te liggen. Zo ben ik gaan zoeken naar Administratiekantoor Amstelveen en omstreken. Dit leidde mij dan ook vrijwel meteen naar de website van Frank Hendriks. Aangezien ik niet gelijk toehap heb ik er wel voor gekozen om een afspraak te maken met hem en het een en ander te bespreken. Door telefonisch in contact te komen met hem was het maken van een afspraak zo gebeurd. Sterker nog, ik kon diezelfde dag al bij hem langs komen om kennis te maken!

tax-468440_960_720-768x512

Bij binnenkomst viel het mij direct op dat hier geen papieren te vinden is van andere bedrijven. Dit houdt dan ook in dat ik mijn papieren hier veilig en wel kan achterlaten. Onder het genot van een kop koffie werd alles zo goed mogelijk genoteerd en heb ik het besluit genomen om mijn administratie aan hem uit te besteden. Overigens zijn de kosten voor de handelingen bij hem een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien!