Gestart bij een nieuwe psycholoog Rotterdam

psycholoog

Enige tijd geleden ging ik op zoek naar een nieuwe psycholoog Rotterdam. Voorheen had ik al eens bij een therapeut gelopen, maar zij was met pensioen gegaan! Het was dus mijn taak iemand te vinden die ik net zo prettig vond en die ook met dezelfde technieken kan werken. Dit heeft altijd goed voor mij geholpen en daar wilde ik graag in verder gaan. Waar ik dan zo’n soort professional zou kunnen vinden? Daar had ik totaal geen weet van. Ik ben online gaan zoeken en zo kwam ik terecht bij Kim Boersema, pyscholoog Rotterdam. Bij haar had ik direct een goed gevoel en wij planden een intake. Al snel wist ik dat zij mij goed zou kunnen helpen en daar ben ik nu erg tevreden over!
psycholoog

Meer weten?

Zelf heb ik al een aantal sessies gehad en binnenkort ben ik weer klaar. Nu weet ik dat ik in het vervolg altijd bij haar terecht kan. Wil jij hier meer over weten? Neem dan eens contact op met Kim Boersema. Zij legt jou alles uit over therapie en de mogelijkheden die jij hebt. Je kunt ook een keer online kijken. Wat jij maar het prettigste vindt!