Geboortekaartje tweeling online bestellen

tweeling

Het bestellen van een geboortekaartje is een van de dingen die hoort bij de komst van een baby. Als er twee baby’s aan komen dan moet er ook twee keer nagedacht worden bij het bestellen van een geboortekaartje. Je kan er namelijk voor kiezen om twee aparte geboortekaartjes te doen of een geboortekaartje tweeling.

Keuze genoeg

Er is niet een bepaalde regel om je aan te houden als je geboortekaartjes besteld maar de meeste mensen kiezen vaak toch voor ‘geboortekaartje tweeling’ puur omdat dit wat makkelijker is en de tweeling vaak toch alles moet gaan delen dus waarom het geboortekaartje niet?

Het bedrijf Kisscards is gespecialiseerd in geboortekaartjes en op de website hebben ze ook een aparte categorie ‘geboortekaartje tweeling’. Alles kaartjes kan je zelf bewerken op de website.

gratis proefdrukMocht het zo zijn dat je twijfelt over hoe het er in het echt uit gaat zien dan kan je een gratis proefdruk laten maken zodat je precies weet hoe het er uit ziet en of alles klopt. Stel dat er wat mis is dan kan je dat nog altijd op tijd veranderen anders moet je als kersverse ouder je daar druk om maken kort na de bevalling en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling!