Een top accountantskantoor in Almere

Accountantskantoor Almere

 

Accountantskantoor Almere

Gezocht; accountantskantoor Almere! Ik was opzoek naar een boekhouder omdat mijn vorige ermee is gestopt.

Sinds twee jaar heb ik mijn eigen rijschool, wat ik met veel plezier doe. Maar naast het geven van autorijlessen aan mijn fantastische leerlingen, komt daar ook een hoop administratie bij kijken.

Administratie is nooit echt mijn ding geweest en zeker niet mijn sterkste punt van allemaal. Desondanks is het  natuurlijk wel van groot belang, dat mijn rijschool nog lang blijft voortbestaan.

Na een tijdje gezocht te hebben op het internet, kwam ik bij Flevo boekhouding uit. Ik maakte een afspraak en het klikte gelijk met de boekhoudster. Ik merkte dat zij net een beetje extra wilde doen en mij heldere antwoorden kon geven op belangrijke vragen.

Eenvoudig om uit te besteden

Dat gaf mij een stukje rust en er viel een last van mijn schouders af. Gelukkig dat ik het niet zelf hoefde te doen, maar ik er iemand anders voor had gevonden. Vervolgens dat ik zeker weet dat mijn administratie niet in de soep loopt, maar goed op orde blijft.

Ik kan hierdoor mijn leerlingen met veel plezier les blijven geven en mijn passie voor autorijden nooit verloren gaat!

Al met al surf snel naar deze website voor een goede boekhouder! www.flevoboekhouding.nl