Een sauna cadeaubon geven?

Wat dat betreft zijn wij echt mensen die geregeld naar de sauna gaan. Dit omdat het een heerlijke belevenis is om te ontspannen in de sauna of de bubbelbad. Je raadt dan ook vast wel wat wij graag van cadeau geven aan mensen die jarig zijn. Juist, een sauna cadeaubon! Dit is iets wat we al jaren doen, uiteraard is het niet voor iedereen geschikt aangezien niet iedereen hiervan houdt. Toch moet ik eerlijk bekennen dat het onwijs lekker blijft om met vrienden of familie naar de sauna te gaan. Nu dat een vriend van ons over twee weken jarig is willen we ook voor hem een cadeaubon halen zodat hij met ons mee kan naar de sauna, mits hij met ons meewilt natuurlijk.

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een wellness centrum waar ik een cadeaubon kan bestellen. Ophalen in de sauna had ik geen tijd voor waardoor ik specifiek heb gezocht op het internet om het daar te bestellen. Dit leidde mij naar de website van de Thermen. Hier is het namelijk mogelijk om het te bestellen en het vervolgens thuis te laten bezorgen! Natuurlijk heb ik deze makkelijke weg gekozen en besteld bij hun!