Een Phonak hoortoestel, het beste hoorapparaat

Sinds kort ben ik afhankelijk van een hoorapparaat, een Phonak hoortoestel is het geworden, het beste hoorapparaat. Het begon mij steeds vaker op te vallen dat ik de televisie steeds harder moest zetten om iets te kunnen horen. Er toen niet bij stil gestaan dat het misschien wel aan mijn oren kon liggen in plaats aan de televisie. Eerst maar een afspraak gemaakt bij de audicien om te kijken of mijn gehoor werkelijk zo slecht aan het worden was. Nadat ik op de stoel bij de audicien had plaats genomen begon deze met allerlei geluidstesten. Meteen werd al duidelijk dat ik weinig kon horen en een hoortoestel moest hebben. image

Een hoortoestel laten aanmeten

Sinds ik een hoortoestel heb lijkt het wel of ik er weer bij hoor. Ik kan weer aan gesprekken deelnemen en voel mij niet meer buiten gesloten. Omdat het per persoon kan verschillen welk hoortoestel bij je past is het gebruikelijk om meerdere toestellen uit te proberen voordat je een definitief hoortoestel krijgt aangemeten.  Zo hoorde ik het beste met  het beste hoorapparaat een Phonak hoortoestel. het beste hoorapparaat

Wat ben ik blij dat ik nu eindelijk weer aan alle gesprekken kan meedoen en zelfs de televisie hoeft niet meer op standje bijzonder hard te staan.  Tegenwoordig is er zoveel keuze aan hoorapparaten dat je je er niet meer voor hoeft te schamen. Zo kan je al de Lyric  hoortoestel aanschaffen. Dit toestel is echt de kleinste die er maar te verkrijgen is, dus onzichtbaar. Voor mij maakt het niet uit hoe een apparaat eruit ziet, het belangrijkste is dat ik weer ka horen.