Ecco heren sneaker

Mijn vriend moest laatst nieuwe sneakers hebben. Aangezien hij niet van winkelen houdt (zoals heel veel mannen), ben ik op pad gegaan om iets leuks voor hem te vinden. Maar een leuk paar sneakers is nog niet zo makkelijk te vinden. Ik wilde namelijk iets wat hij onder een korte broek aan kon, maar ook naar zijn werk aan kon. In de traditionele winkels kon ik dus niet echt slagen.
Ecco heren sneaker
Internet
Ik ben toen op internet gaan zoeken. Daar kwam ik Ecco sneakers tegen. Ik vond deze eigenlijk gelijk mooi. Maar kon niet zo snel kiezen. Het was dus wel handig dat ik thuis was, want nu kon ik mijn vriend zelf ook laten kijken. Het maakte hem eigenlijk niet zo veel uit, hij vond nagenoeg alle sneakers van Ecco mooi. Ik heb dus een keuze gemaakt. Toen ze, als erg snel, geleverd werden, was mijn vriend ook enthousiast. Hij vindt ze erg fijn zitten en hij draagt ze dus zeer regelmatig. Missie geslaagd dus.

Een Ecco heren sneaker is mooi onder een korte broek, maar ook onder een lange broek. Perfect dus! Dus een volgende keer gaan wij weer op zoek naar mooie, comfortabele sneakers van dit merk.