Dankzij deze geweldige webdesigner Oss heb ik meer klanten weten te bereiken!

Ik heb sinds kort mijn eigen bedrijfje en om meer klanten te kunnen bereiken, heb ik een webdesigner Oss ingeschakeld. Ik heb zelf namelijk geen verstand van hoe je een mooie website in elkaar moet zetten. Gelukkig werd ik door InkGraphics uit de brand geholpen. Na een oriënterend kennismakingsgesprek kreeg ik al meteen het gevoel dat ik werd begrepen.

Mooi design, precies hoe ik het voor me zag!

Ik wilde een professionele, maar geen saaie website. De doelgroep van mijn bedrijf is namelijk nog relatief jong, dus een oubollige site ging hem niet worden. De stijl en designs van andere websites van InkGraphics spraken me enorm aan, dus besloot ik om een gesprek met ze aan te gaan om te kijken wat ze voor me konden betekenen. Ik werd meteen enthousiast na dit eerste gesprek en na 3,5 week was de conceptversie al klaar. Er werd om mijn feedback gevraagd, maar eigenlijk vond ik het concept al helemaal geweldig! Mijn site is nu pas een aantal weken online, maar ik merk nu al dat er meer bezoekers bij zijn gekomen. Ik ben dus echt meer dan tevreden over de samenwerking met webdesigner Oss en kan iedereen die ook een mooie website wil, aanraden om met deze design studio in zee te gaan.