Badtextiel borduren om klanten blij te maken

Badtextiel borduren

Badtextiel bordurenBadtextiel borduren kan een hele leuke optie zijn om jouw klanten met iets persoonlijks te verrassen. Zelf heb ik een onderneming waarbij ik badkamers verkoop. Ik was op zoek naar iets waarmee ik mensen blij kon maken nadat zij een aankoop hadden gedaan. Het moest iets zijn waar ik ook reclame op kon zetten, maar ik wilde ook nog gaan voor iets wat vaak al gedaan wordt. Bloemen is natuurlijk best wel doorsnee, dus ik ben verder gaan kijken dan dat. Toen ik het hier met een goede vriend over had, kwam hij op dit idee. Ik was direct enthousiast en ben op zoek gegaan naar een partij die mij hierbij kon helpen. 

Laat hier jouw badtextiel borduren

Toen ik ging zoeken op ‘badtextiel borduren’ kwam ik uit bij Van Dongen Met De Kroon. Hierover las ik hele positieve verhalen, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten. Wel wilde ik nog wat vragen stellen, dus daarvoor heb ik toen contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Hierna heb ik de bestelling geplaatst en voor ik het wist ontving ik deze ook. Ik ben onwijs te spreken hierover en kan het dan ook iedereen aanraden!