Actieve teamuitjes in Utrecht

Bij Utrecht teamuitje kan je de meest leuke en actieve teamuitjes vinden. Door het team van ‘Boksen als Metafoor’ worden de beste teamuitjes samengesteld waardoor iedereen leuke bokslessen kan volgen. Ga jij de uitdaging aan?

Er wordt gezorgd dat iedereen deel kan nemen aan deze uitjes. Er wordt natuurlijk niet verwacht dat iedereen een perfecte conditie heeft en weet hoe je moet boksen. Alles wordt goed uitgelegd en is zo bedacht dat iedereen deel kan nemen aan deze uitjes.

Leuk en leerzaam

Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen de uitjes bij Boksen is een Metafoor leuk vindt, maar er is natuurlijk veel meer te bereiken. Tijdens deze uitjes komen veel teams erachter hoe ze individueel maar ook als groep te werk gaan. Je weet natuurlijk nooit hoe je gaat reageren tot dat je eenmaal bezig bent. Ook leer je leuke boksstrategieën en verschillende tactieken. Dit wordt dus niet alleen een leuk maar ook een leerzaam teamuitje.

Tijdens deze teamuitjes wordt er toezicht gehouden door de ervaren bokser Rob Rijk. Niet alleen kan Rob goed boksen, maar hij heeft ook nog eens jaren lange ervaringen met groepen. Rob komt zelf uit Utrecht en weet hierdoor de perfecte plek voor jouw teamuitje.